Hundemassage og kattemassage tilbydes her

Vores veterinærsygeplejeske Bettina er startet på en toårig uddannelse til hunde- og kattemassør i januar 2020 og derfor kan vi tilbyde massage til elevpris mens hun er under uddannelse. Prisen på massage er 150kr/gang.

Døjer din hund eller kat med smerter efter en skade eller muskelspændinger? Assens Dyreklinik tilbyder massage til både hunde og katte. Hundemassage og kattemassage har en god effekt på både kredsløb og immunsystem og det giver større livskvalitet for de fleste dyr.

Massage har selvfølgelig også en effekt på ømme muskler. Rigtig mange af vores kæledyr går med spændte muskler bl.a. som følge af øget motion eller skader. Ældre hunde og katte, som har gigtproblemer, vil ofte have ømme muskler fordi musklerne omkring knoglerne spænder. Mange vil opleve at deres kæledyr bliver mere aktive efter massage. Vi tilrettelægger behandlingen, så den passer til dyrets individuelle behov.

Vi yder professionel og omsorgsfuld hundemassage

Hos os er det vigtigt at yde en professionel, personlig og omsorgsfuld behandling af dit kæledyr. Vores massør er professionel og kompetent til at udføre forskellige behandlinger. Vi sørger altid for at sætte god tid af til hver enkelt kunde, og vi prioriterer den gode dialog. 

Hos os kan du forvente en grundig rådgivning hver eneste gang. Vi sørger for at sætte dig godt ind i behandlingen, så du er tryg ved at lade os udføre massagen af dit kæledyr.

Klinikken ligger skønt i udkanten af Assens, tæt på omfartsvejen, så det er let at finde hertil uanset om du kommer fra Assens, Glamsbjerg, Haarby, Gelsted, Ejby eller lignende.

Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker du at få flere oplysninger om hundemassage og kattemassage, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte klinikken på telefon 64 71 33 33 eller på kontakt@assensdyreklinik.dk eller kigge forbi.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Følg Assens Dyreklinik
​på Facebook

Følg os og få større indblik i klinikkens hverdag, deltag i konkurrencer og meget mere.

   

​Information

ASSENS DYREKLINIK V/METTE MORTENSEN

CVR: 86921812

Kontakt

Ved tidsbestilling bedes der ringes på nedenstående telefon nummer. Uden for normal åbningstid viderestilles telefonen til vagthavende dyrlæge, så der altid er hjælp at hente.

Tlf.: 64 71 33 33

E-mail: kontakt@assensdyreklinik.dk

Vagthenvisning​

Tilmeld dig vores nyhedsbre​v

For nyheder, tilbud og meget mere.

Adresse​

Torø Huse Vej 10

5610 Assens​

Åbningstider

Hverdage:       Kl. 08.00 - 17.00

Aften/weekender:    Ring til 64 71 33 33 og du vil blive                                       viderestillet til vagthavende dyrlæge