Tlf.: 64 71 33 33​

Hvad er laserterapi?​

Laserterapi er en skånsom og smertefri behandlingsform, som bruges til at reducere smerter, reducere betændelse og fremme opheling. 

En laser udskiller lys og alt lys består af fotoner. Det lys der bruges i laserterapi er målrettet, koncentreret og består af en bestemt bølgelængde. Når fotoner fra laserlys sendes mod skadet væv, så reaktiveres cellens egen helingsproces gennem en biokemisk process kaldet fotobiostimulation. Vævet stimuleres derfor til at hele sig selv. Derudover igangsættes flere smertedæmpende processer bl.a. ved frigivelse af endorphiner.

Laserlys kan anvendes til alle former for skader. F.eks. gigt, muskel- og seneskader, hudbetændelse, operationssår og øregangsbetændelse. Antallet af behandlinger afhænger af skadens art. 

Laserlyset kommer ud af et håndholdt instrument og det er behageligt for patienten, da det føles som en blid og lindrende varme. De fleste behandlinger tager kun få minutter.

Vi er glade for at kunne tilbyde laserbehandling her på Assens Dyreklinik. Vi opnår rigtig gode resultater både som lindrende behandling til gigtpatienter og vi oplever en hurtigere opheling af akutte skader. Kontakt os meget gerne for mere info.

På billedet ses søde Mille som har en medfødt lidelse i højre albue. Lidelsen bevirker at Mille i en tidelig alder har døjet med halthed. Med en god kombination af korrekt fodring og månedlig laserbehandling kan vi heldigvis holde Mille haltfri så hun kan lege og bade frit. Mille elsker at komme til behandling, løber glad ind på klinikken og stiller sig klar. Og belønnes selvfølgelig med en godbid efter endt behandling:-)

Følg Assens Dyreklinik
​på Facebook

Følg os og få større indblik i klinikkens hverdag, deltag i konkurrencer og meget mere.

   

​Information

ASSENS DYREKLINIK V/METTE MORTENSEN

CVR: 86921812

Kontakt

Ved tidsbestilling bedes der ringes på nedenstående telefon nummer. Uden for normal åbningstid viderestilles telefonen til vagthavende dyrlæge, så der altid er hjælp at hente.

Tlf.: 64 71 33 33

E-mail: kontakt@assensdyreklinik.dk

Vagthenvisning​

Tilmeld dig vores nyhedsbre​v

For nyheder, tilbud og meget mere.

Adresse​

Torø Huse Vej 10

5610 Assen​s

ASSENS DYREKLINIK V/METTE MORTENSEN
Torø Huse Vej 10
5610 Assens
Tlf.: 64 71 33 33
CVR: 86921812
kontakt@assensdyreklinik.dk