Sov godt og sikkert

Assens Dyreklinik

 Bedøvelsesprocedure i forbindelse med operation af dit kæledyr.

pote Inden bedøvelsen bliver dit kæledyr undersøgt bl.a bliver det vejet og der lyttes på hjertet.

pote På seniordyr, syge dyr eller i særlige tilfælde laves der en blodprøve inden bedøvelsen.

pote Første del af bedøvelsen består af en beroligende sprøjte, hvor dit kæledyr bliver lidt træt i løbet af nogle minutter.

pote Dit kæledyr bliver herefter løftet op på operationsbordet og ligger godt og varmt på et varmetæppe. Der ligges et venekateter, hvori der gives mere bedøvelse.

pote Når dyret sover tungt, får den en slange ned i halsen, så der er sikret frie luftveje og hvorigennem der gives ilt.

pote Dyret bliver herefter koblet til et overvågningsapperat som bl.a. måler puls og blodtryk under bedøvelsen.

pote Operationsstedet bliver klippet, vasket og desinficeret og dyrlægen opererer. Undervejs vurderes dyrets bedøvelse hele tiden både manuelt og via overvågningsmaskinen, så vi sikrer, at det sover godt og sikkert.

pote Efter operationen overvåger vi dit kæledyr og holder det varmt, til det er vågent. Inden hjemsendelse tilbydes dyret lidt mad og vi vurderer, om mængden af smertestillende medicin er tilpas.

pote Ønsker du at være med, når dit kæledyr skal have sin bedøvelse, så giv os besked ved tidsbestillingen, så planlægger vi efter det.

Har du spørgsmål i forbindelse med bedøvelse og operation af dit kæledyr, så er du meget velkommen til at kontakte os på 64 71 33 33 eller kigge forbi klinikken.

Det siger kunderne om klinikken

​Læs vores anmeldelser her eller på Facebook!

​​★★★★​★

"Var for første gang afsted med vores nye hvalp chubby, dejlig interesse for vores hund og god behandling. Han følte sig tryg og sikker og gik der fra med en skøn fornemmelse i maven. Stedet og personalet kan varmt anbefales"

Ida Bergh Christiansen

​​★★★★★

"Super oplevelse min lille chilla hund fik pludselig hoste/opkastnings symptomer fandt jer på nettet (da jeg arbejder her op Fyn) hun havde fået et ca 15 cm langt græsstrå i næsen der gik ned i halsen som hun ikke ku få op i klarede det"

Henning Idel

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ASSENS DYREKLINIK V/METTE MORTENSEN

Torø Huse Vej 10, 5610 Assens

Klik her for rutevejledning

CVR: 86921812

Kontaktoplysninger

Telefon: 64 71 33 33

E-mail: kontakt@assensdyreklinik.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.30

Lørdag og søndag: lukket

Du også velkommen til at sende en mail