Tjek af den unge hund og kat

Det første år i din hund/kats liv gennemgår den en fantastisk udvikling fra en lille hvalp/killing til et voksent dyr. Når den er 1 år gammel svarer det til, at den er 18-20 menneskeår!

Assens Dyreklini​k tilbyder et tjek af din "teenagehund/kat", når den er 7-8 måneder. Så er det "10 år" siden, den sidst er blevet sundhedsundersøgt i forbindelse med basisvaccinationerne.

Ved et sundhedstjek af din unghund/kat sætter vi fokus på dyrets fysiske og mentale udvikling.

Vi har blandt andet fokus på tandskifte, loppe- og flåtbehandling, vækst, ernæring, kastration/sterilisation, adfærd og negleklip.

Og så lytter og vejleder vi naturligvis, hvis der er specielle behov/udfordringer ved netop din unghund/kat. Så spørg og fortæl:-)

Ved basisvaccinationerne tilbyder vi at lave en reminder til unghunde-/kattetjek, som kommer med posten, når teenagetiden nærmer sig.

Formålet med besøget er, at sikre at din hund og kat udvikler sig sundt i enhver henseende.​

Følg Assens Dyreklinik
​på Facebook

Følg os og få større indblik i klinikkens hverdag, deltag i konkurrencer og meget mere.

   

​Information

ASSENS DYREKLINIK V/METTE MORTENSEN

CVR: 86921812

Kontakt

Ved tidsbestilling bedes der ringes på nedenstående telefon nummer. Uden for normal åbningstid viderestilles telefonen til vagthavende dyrlæge, så der altid er hjælp at hente.

Tlf.: 64 71 33 33

E-mail: kontakt@assensdyreklinik.dk

Vagthenvisning​

Tilmeld dig vores nyhedsbre​v

For nyheder, tilbud og meget mere.

Adresse​

Torø Huse Vej 10

5610 Assens​

Åbningstider

Hverdage:       Kl. 08.00 - 17.00

Aften/weekender:    Ring til 64 71 33 33 og du vil blive                                       viderestillet til vagthavende dyrlæge