Forsikring af dit kæledyr

Har du forsikret dit kæledyr?

At stå i en følelsesladet situation, hvor man tvinges til at lade den økonomiske side af sagen være afgørende for, om ”ens bedste ven” skal behandles eller ej, er aldrig rart. Den situation kan undgås, hvis du har en god forsikring.


Vigtigheden i at forsikre sit kæledyr gælder for både hunde og katte. Til hunde findes der ofte en samlet pakke med både den lovpligtige hundeansvars forsikring og en sundhedsforsikring.

Der findes selskaber som Agria Dyreforsikring og Dyrekassen Danmark, som har specialiseret sig i dyr. Derudover har de fleste almindelig forsikringsselskaber ligeledes dyreforsikringer, som man isåfald kan lægge til sine øvrige forsikringer.

Hos mange forsikringsselskaber kan hunden ikke blive forsikret efter den har nået en vis alder, oftest 4-5 år. I f.eks. Agria Dyreforsikring kan den forsikres frem til den fylder 10 år. Det er samtidig vigtigt at være opmærksom på, hvor længe sygeforsikringen gælder – hos nogle selskaber er sygeforsikringen livslang, mens den hos andre udløber når hunden, når en bestemt alder, f.eks. 10 år.

​Der er en række forebyggende behandlinger og indgreb som dyreforsikringer ikke dækker, dette gælder bl.a. vaccinationer, kastration/sterilisation og tandrensning. Ligeledes kan der være nogle racespecifikke lidelser, hvor dækningen er anderledes.

​Når man skal vælge, hvilken sygeforsikring man ønsker til sin hund eller kat, er der nogle informationer, som kan være en gode at sætte sig ind i inden beslutningen træffes i forhold til pris og behov.

poteSelvrisikoen.

poteForsikringsbeløbet/loft.

poteForsikringsperioden.

poteDækning af bestemt alder, race og lidelse​

poteDækning i forhold til evt. genoptræning og udleveret medicin.

Det siger kunderne om klinikken

​Læs vores anmeldelser her eller på Facebook!

​​★★★★​★

"Var for første gang afsted med vores nye hvalp chubby, dejlig interesse for vores hund og god behandling. Han følte sig tryg og sikker og gik der fra med en skøn fornemmelse i maven. Stedet og personalet kan varmt anbefales"

Ida Bergh Christiansen

​​★★★★★

"Super oplevelse min lille chilla hund fik pludselig hoste/opkastnings symptomer fandt jer på nettet (da jeg arbejder her op Fyn) hun havde fået et ca 15 cm langt græsstrå i næsen der gik ned i halsen som hun ikke ku få op i klarede det"

Henning Idel

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ASSENS DYREKLINIK V/METTE MORTENSEN

Torø Huse Vej 10, 5610 Assens

Klik her for rutevejledning

CVR: 86921812

Kontaktoplysninger

Telefon: 64 71 33 33

E-mail: kontakt@assensdyreklinik.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.30

Lørdag og søndag: lukket

Du også velkommen til at sende en mail