Har du forsikret dit kæledyr?

Forsikring af dit kæledyr

At stå i en følelsesladet situation, hvor man tvinges til at lade den økonomiske side af sagen være afgørende for, om ”ens bedste ven” skal behandles eller ej, er aldrig rart. Den situation kan undgås, hvis du har en god forsikring.


Vigtigheden i at forsikre sit kæledyr gælder for både hunde og katte. Til hunde findes der ofte en samlet pakke med både den lovpligtige hundeansvars forsikring og en sundhedsforsikring.

Der findes selskaber som Agria Dyreforsikring og Dyrekassen Danmark, som har specialiseret sig i dyr. Derudover har de fleste almindelig forsikringsselskaber ligeledes dyreforsikringer, som man isåfald kan lægge til sine øvrige forsikringer.

Hos mange forsikringsselskaber kan hunden ikke blive forsikret efter den har nået en vis alder, oftest 4-5 år. I f.eks. Agria Dyreforsikring kan den forsikres frem til den fylder 10 år. Det er samtidig vigtigt at være opmærksom på, hvor længe sygeforsikringen gælder – hos nogle selskaber er sygeforsikringen livslang, mens den hos andre udløber når hunden, når en bestemt alder, f.eks. 10 år.

Der er en række forebyggende behandlinger og indgreb som dyreforsikringer ikke dækker, dette gælder bl.a. vaccinationer, kastration/sterilisation og tandrensning. Ligeledes kan der være nogle racespecifikke lidelser, hvor dækningen er anderledes. 

Når man skal vælge, hvilken sygeforsikring man ønsker til sin hund eller kat, er der nogle informationer, som kan være en gode at sætte sig ind i inden beslutningen træffes i forhold til pris og behov.

  • Selvrisikoen.
  • Forsikringsbeløbet/loft.
  • Forsikringsperioden.
  • Dækning af bestemt alder, race og lidelse​
  • Dækning i forhold til evt. genoptræning og udleveret medicin.

Følg Assens Dyreklinik
​på Facebook

Følg os og få større indblik i klinikkens hverdag, deltag i konkurrencer og meget mere.

   

​Information

ASSENS DYREKLINIK V/METTE MORTENSEN

CVR: 86921812

Kontakt

Ved tidsbestilling bedes der ringes på nedenstående telefon nummer. Uden for normal åbningstid viderestilles telefonen til vagthavende dyrlæge, så der altid er hjælp at hente.

Tlf.: 64 71 33 33

E-mail: kontakt@assensdyreklinik.dk

Vagthenvisning​

Tilmeld dig vores nyhedsbre​v

For nyheder, tilbud og meget mere.

Adresse​

Torø Huse Vej 10

5610 Assens​

Åbningstider

Hverdage:       Kl. 08.00 - 17.00

Aften/weekender:    Ring til 64 71 33 33 og du vil blive                                       viderestillet til vagthavende dyrlæge