Tlf.: 64 71 33 33​

Det sidste farvel​

Hvornår er det tid at sige farvel?

Beslutningen om, at skulle sige farvel til et elsket dyr, er svær. Der kan være mange spørgsmål, der trænger sig på. Hvornår er det rigtige tidspunkt? Lider mit dyr? Har det livskvalitet? Er det egoistisk, at lade det leve lidt længere endnu? Hvordan skal jeg forklare det til mine børn?

Du har fået selskab, hengivenhed, sjove og glade stunder og masser af kærlighed og det vækker helt naturligt meget stærke følelser, at skulle tage en beslutning om at lade sit kæledyr aflive. En aflivning kan dog betragtes som en omsorgsfuld beslutning, da dit dyr forhindres i, at skulle leve med dårlig livskvalitet og ringe livsglæde pga en fremskreden alder eller uhelbredelig sygdom.

Nogle ejere tager beslutningen alene eller sammen med familie eller venner, andre i samråd med dyrlægen. Beslutningen er individuel og der er ofte flere faktorer, der spiller ind herunder dyrets tarv samt økonomiske og personlige hensyn. 

Når beslutningen er taget

For at sikre den bedst mulige ro omkring aflivningen, bør du overveje hvad der 

Følg Assens Dyreklinik
​på Facebook

Følg os og få større indblik i klinikkens hverdag, deltag i konkurrencer og meget mere.

   

​Information

ASSENS DYREKLINIK V/METTE MORTENSEN

CVR: 86921812

Kontakt

Ved tidsbestilling bedes der ringes på nedenstående telefon nummer. Uden for normal åbningstid viderestilles telefonen til vagthavende dyrlæge, så der altid er hjælp at hente.

Tlf.: 64 71 33 33

E-mail: kontakt@assensdyreklinik.dk

Vagthenvisning​

Tilmeld dig vores nyhedsbre​v

For nyheder, tilbud og meget mere.

Adresse​

Torø Huse Vej 10

5610 Assen​s

ASSENS DYREKLINIK V/METTE MORTENSEN
Torø Huse Vej 10
5610 Assens
Tlf.: 64 71 33 33
CVR: 86921812
kontakt@assensdyreklinik.dk