Laserbehandling af dyr hos kompetent dyreklinik​

Hos Assens Dyreklinik tilbyder vi professionel laserbehandling af dyr. 

Hvad er laserterapi?​

Laserterapi er en skånsom og smertefri behandlingsform, som bruges til at reducere smerter, reducere betændelse og fremme opheling. 

En laser udskiller lys og alt lys består af fotoner. Det lys der bruges i laserbehandling af dyr er målrettet, koncentreret og består af en bestemt bølgelængde. Når fotoner fra laserlys sendes mod skadet væv, så reaktiveres cellens egen helingsproces gennem en biokemisk process kaldet fotobiostimulation. Vævet stimuleres derfor til at hele sig selv. Derudover igangsættes flere smertedæmpende processer bl.a. ved frigivelse af endorphiner.

Laserlys kan anvendes til alle former for skader. F.eks. gigt, muskel- og seneskader, hudbetændelse, operationssår og øregangsbetændelse. Antallet af behandlinger afhænger af skadens art. 

Laserlyset kommer ud af et håndholdt instrument og det er behageligt for patienten, da det føles som en blid og lindrende varme. Laserbehandling af dyr tager som oftest kun få minutter.

Vi er glade for at kunne tilbyde laserbehandling af dyr her på Assens Dyreklinik. Vi opnår rigtig gode resultater både som lindrende behandling til gigtpatienter og vi oplever en hurtigere opheling af akutte skader. Kontakt os meget gerne for mere info.

På billedet til højre ses søde Mille som har en medfødt lidelse i højre albue. Lidelsen bevirker at Mille i en tidelig alder har døjet med halthed. Med en god kombination af korrekt fodring og månedlig laserbehandling kan vi heldigvis holde Mille haltfri så hun kan lege og bade frit. Mille elsker at komme til behandling, løber glad ind på klinikken og stiller sig klar. Og belønnes selvfølgelig med en godbid efter endt behandling:-)

Kontakt os for at høre mere om laserbehandling af dyr

Du er altid velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 64 71 33 33 eller sende os en e-mail på kontakt@assensdyreklinik.dk.​

Følg Assens Dyreklinik
​på Facebook

Følg os og få større indblik i klinikkens hverdag, deltag i konkurrencer og meget mere.

   

​Information

ASSENS DYREKLINIK V/METTE MORTENSEN

CVR: 86921812

Kontakt

Ved tidsbestilling bedes der ringes på nedenstående telefon nummer. Uden for normal åbningstid viderestilles telefonen til vagthavende dyrlæge, så der altid er hjælp at hente.

Tlf.: 64 71 33 33

E-mail: kontakt@assensdyreklinik.dk

Vagthenvisning​

Tilmeld dig vores nyhedsbre​v

For nyheder, tilbud og meget mere.

Adresse​

Torø Huse Vej 10

5610 Assens​

Åbningstider

Hverdage:       Kl. 08.00 - 17.00

Aften/weekender:    Ring til 64 71 33 33 og du vil blive                                       viderestillet til vagthavende dyrlæge