Laserbehandling af dyr hos kompetent dyreklinik​

Hos Assens Dyreklinik tilbyder vi professionel laserbehandling af dyr

Hvad er laserterapi?​

Laserterapi er en skånsom og smertefri behandlingsform, som bruges til at reducere smerter, reducere betændelse og fremme opheling.

En laser udskiller lys og alt lys består af fotoner. Det lys der bruges i laserbehandling af dyr er målrettet, koncentreret og består af en bestemt bølgelængde. Når fotoner fra laserlys sendes mod skadet væv, så reaktiveres cellens egen helingsproces gennem en biokemisk process kaldet fotobiostimulation. Vævet stimuleres derfor til at hele sig selv. Derudover igangsættes flere smertedæmpende processer bl.a. ved frigivelse af endorphiner.

Laserlys kan anvendes til alle former for skader. F.eks. gigt, muskel- og seneskader, hudbetændelse, operationssår og øregangsbetændelse. Antallet af behandlinger afhænger af skadens art.

Laserlyset kommer ud af et håndholdt instrument og det er behageligt for patienten, da det føles som en blid og lindrende varme. Laserbehandling af dyr tager som oftest kun få minutter.

Vi er glade for at kunne tilbyde laserbehandling af dyr her på Assens Dyreklinik. Vi opnår rigtig gode resultater både som lindrende behandling til gigtpatienter og vi oplever en hurtigere opheling af akutte skader. Kontakt os meget gerne for mere info.

​ 

Kontakt os for at høre mere om laserbehandling af dyr

Du er altid velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 64 71 33 33 eller sende os en e-mail på kontakt@assensdyreklinik.dk.​

Det siger kunderne om klinikken

​Læs vores anmeldelser her eller på Facebook!

​​★★★★​★

"Var for første gang afsted med vores nye hvalp chubby, dejlig interesse for vores hund og god behandling. Han følte sig tryg og sikker og gik der fra med en skøn fornemmelse i maven. Stedet og personalet kan varmt anbefales"

Ida Bergh Christiansen

​​★★★★★

"Super oplevelse min lille chilla hund fik pludselig hoste/opkastnings symptomer fandt jer på nettet (da jeg arbejder her op Fyn) hun havde fået et ca 15 cm langt græsstrå i næsen der gik ned i halsen som hun ikke ku få op i klarede det"

Henning Idel

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ASSENS DYREKLINIK V/METTE MORTENSEN

Torø Huse Vej 10, 5610 Assens

Klik her for rutevejledning

CVR: 86921812

Kontaktoplysninger

Telefon: 64 71 33 33

E-mail: kontakt@assensdyreklinik.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.30

Lørdag og søndag: lukket

Du også velkommen til at sende en mail