Om klinikken

​Omsorg gennem 4 årtier

Sidst i 70`erne startede Mette og Morten Mortensen egen praksis med smådyrsklinik og landpraksis. I midten af 80`erne blev klinikken udvidet, så den i dag tilbyder indlæggelse og hospitalisering af kæledyr.

På smådyrsklinikken arbejder Mette Mortensen, Christina Osborne, Maria Hyttel,  Christina Sommer, og Pernille Andersen med behandling af kæledyr.

Vi prioriterer omsorg, høj faglighed og grundig rådgivning. Vi tager os god tid til at lytte til dit dyrs sygdomshistorie og vi foretager en grundig undersøgelse, så vi kan lave en individuel behandlingsplan, der er tilpasset netop dit kæledyr.

Behandlingen udføres af engagerede og veluddannede dyrlæger i samarbejde med vores omsorgsfulde klinikpersonale.

Vi tilbyder medicinsk og kirurgisk behandling af kæledyr. Herunder røntgenundersøgelser, ultralydsscanning, diverse laboratorieundersøgelser og laserbehandling.

Derudover har vi en Pet Shop med et fint udvalg af hunde- og kattefoder, seler, legetøj mm. Ydmere tilbyder vi også hundetræning på græsfolden ved siden af klinikken. Ønsker du et hjemmebesøg, kører vi også meget gerne ud.​

Morten Mortensen er fagdyrlæge i svin og arbejder med rådgivningsaftaler i svinepraksis. Den 1.juli 2011 indgik Assens Dyreklinik en samarbejdsaftale med Vestfyns dyrlægerne, derfor henvises kvæg-, får-, gede- og hestepatienter til Vestfyns Dyrlægerne.​

Vi har vagtsamarbejde med Anicura Odense Dyrehospital. Ring på vores nummer 64713333 og der er hjælp at hente døgnet rundt

Vi vil gøre, hvad der er muligt for at gøre et besøg hos dyrlægen til en god oplevelse for dig og dit dyr!

Du er altid velkommen til at ringe eller kigge forbi os på klinikken og få en godbid eller et godt råd.

Venlig hilsen Assens Dyreklinik.​​​

Det siger kunderne om klinikken

​Læs vores anmeldelser her eller på Facebook!

​​★★★★​★

"Var for første gang afsted med vores nye hvalp chubby, dejlig interesse for vores hund og god behandling. Han følte sig tryg og sikker og gik der fra med en skøn fornemmelse i maven. Stedet og personalet kan varmt anbefales"

Ida Bergh Christiansen

​​★★★★★

"Super oplevelse min lille chilla hund fik pludselig hoste/opkastnings symptomer fandt jer på nettet (da jeg arbejder her op Fyn) hun havde fået et ca 15 cm langt græsstrå i næsen der gik ned i halsen som hun ikke ku få op i klarede det"

Henning Idel

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ASSENS DYREKLINIK V/METTE MORTENSEN

Torø Huse Vej 10, 5610 Assens

Klik her for rutevejledning

CVR: 86921812

Kontaktoplysninger

Telefon: 64 71 33 33

E-mail: kontakt@assensdyreklinik.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.30

Lørdag og søndag: lukket

Du også velkommen til at sende en mail